Familie / relatie-mediation

Bij het afronden van een huwelijk of relatie zijn er vele zaken die uw aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan de zorg voor kinderen, een gezamenlijke woning met inboedel of de financiën. Ook tijdens een echtscheiding kan een mediationtraject worden gestart. Als u niet op zoekt bent naar een conflict, maar naar oplossingen, dan bent u bij A&R op het juiste adres.

Uw wensen en belangen 

Koster Mediation and more helpt u om tijdens een echtscheiding (weer) met elkaar te praten. Samen met uw ex-partner en onze mediator kunt u op deze manier komen tot oplossingen. Als er ook kinderen betrokken zijn, dan dienen hun wensen en belangen tijdens een echtscheidingstraject centraal te staan, Koster Mediation and more waarborgt deze belangrijke en kwetsbare belangen.

In goed overleg uit elkaar

Een echtscheiding via de rechtbank, met ieder een eigen advocaat, kan uitdraaien op een langdurig en kostbaar steekspel. Bij familie / relatie-mediation door Koster Mediation and more gaat het niet om winnaars of verliezers. Onze ervaren mediators geven u de rust, de ruimte en bieden u de mogelijkheid om uw scheiding op een goede manier met elkaar te organiseren.

Naast Familie / relatie-mediation kunt u bij Koster Mediation and more terecht voor mediation op de volgende gebieden: